jueves, 15 de abril de 2010

Projecte acabat.

Clara Madurell


Ja he acabat el projecte.
Després de trencar-me el cap bastant de temps, per trobar una bona solució a totes els meves idees, ja ho tinc tot acabat.

La reflexió del treball, es basa en..
els desastres de la guerra, les morts, els famílies destrossades, els canvis que et fa la vida, el poder i les seves consequencies.. etc.
L'exterior seria la guerra i els seus desastres, com això afecta al teu interior i com et pot canviar la vida o fins i tot treuretla,això ho veiem en els retalls de diaris i d'articles, mostrant imatges sobre la guerra i sobre desastres que hi han hagut.
L'interior és el de les persones que són afectades per tots els aconteixements, els canvia els sentiments, la mentalitat, la manera de viure, les costums i tot aquesta part l'he volgut mostrar amb les cares que hi han de vermell (color de la sang i el sofriment) i les taques de pintura estan fetes amb la tècnica del painting que utilitzava en Jackson Pollock, mostra la ràbia, la desgracia i el sofriment que hi ha. La pintura és acrílica.
Les coses interiors es reflecteixen a l'exterior i les exteriors t'afecten a l'interior.

De les idees principals que tenia me encaminat cap als sentiments de la gent, tenia pensat fer servir el body painting, però per raons diverses no ho he posat en practica.

Trobo que ha estat una experiència bona, he conegut nous artistes buscant influències, he treballat amb materials que no havia utilitzat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario